Înregistrare

Sunteţi jurist, avocat sau executor? Doriţi să figuraţi în baza de date juristinfo.ro? Nu trebuie să faceţi altceva decât să completaţi formularul de mai jos pentru înregistrare gratuită, şi datele de bază vor apărea pe pagina noastră. Este simplu, nu?

Iată încă câteva motive pentru care merită să vă înregistraţi:

  • A Baza de Date a Juriştilor din România este o iniţiativă individuală, nu avem cunoştinţe de alte colecţii asemănătoare.
  • Datele vor fi accesibile pentru oricine (chiar şi în 3 limbi!), iar pagina Dumneavoastră de introducere cu fotografie va arăta ca şi cum aţi avea propriul site.
  • Profilul Dumneavoastră va apărea în programele de căutare (de exemplu Google sau Yahoo!) cele mai populare între primele rezultate!
  • Promoţie de lansare: dacă vă înregistraţi acum, datele Dumneavoastră vor apărea pe site-ul nostru gratuit timp de 2 luni!

1. Completare date personale...

*
*
*
*
*
folosiţi forma următoare: +40-740-123456
folosiţi forma următoare: +40-740-123456
Pagină web

2. Completare date profesionale...

*
Limbi vorbite*
 
 
 
 
 
 
 

3. Completarea datelor necesare pentru crearea unui cont...

*
*
*
antispamnu se vede bine, trimiteţi-mi altul

Termeni şi condiţii

juristinfo.ro este un site oferit de SC Best Office SRL.

Reproducerea conţinutului juristinfo.ro, ori modificarea, transferarea, publicarea, afişarea, transmiterea sau înregistrarea în orice formă este interzis. Conţinutul sitelui nu poate fi folosit sub nicio formă şi niciun tip de mijloace pentru a crea materiale derivate din acesta fără acordul prealabil, în scris, al SC Best Office SRL.

Pentru utilizarea acestui site şi a serviciilor oferite este necesar să citiţi şi să acceptaţi aceşti termeni şi condiţii în totalitate. Vizitarea în continuare a siteului juristinfo.ro presupune că sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii.

Siteul juristinfo.ro oferă utilizatorilor informaţii despre birourile avocaţilor, notariale, juriştilor din România, despre serviciile oferite de acestea şi va ajuta să localizaţi birourile cele mai apropiate de dumneavoastră. Notarii au posibilitate de a-şi face cunoscut biroul notarial şi de a-şi promova serviciile oferite.

Pentru a beneficia de toate serviciile şi facilităţile siteului trebuie să vă inregistraţi, având următoarele obligaţii:

1. Să oferiţi date reale, exacte şi complete despre dumneavoastră şi despre biroul/compania pe care îl/o reprezentaţi, conform cerinţelor din formularul de înregistrare;

2. Să actualizaţi, atunci când situaţia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

În cazul în care informaţiile primite nu sunt reale sau sunt incomplete, sau serciciile nu au fost plătite, juristinfo.ro are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul dumneavoastră şi să refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastră.

 *

 

Pasul următor: verificare adresă e-mail

După terminarea înregistrării vă trimitem un e-mail la adresa introdusă. Pentru validarea înregistrării faceţi click pe link-ul de activare primită în mail.